Ми перебралися на tv.mycity.com.ua!!!


« Home | Перший канал запалює «Новорічний вогник» » | Телеканал «ТЕТ» просить Президента звільнити Нацра... » | З В Е Р Н Е Н Н Я колективу телевізійної компанії ... » | Нацрада рекомендує телекомпаніям ввести сурдоперек... » | У Новорічний прайм-тайм ІCTV представляє "Пісню ро... » | Новорічний карнавал на каналі "1+1"! » | Новорічна ніч на М1 » | Нацрада оголосила переможців конкурсу по частотам ... » | Мустафін піде на СТБ, а Горбань в нікуди? » | "ВОЛЯ" транслюватимутиме власні передачі футбольни... » 

пʼятниця, грудня 23, 2005 

Кулінарна програма "Смачна країна" з Олександром Пономарьовим на 1+1

Відтепер кожна субота для шанувальників каналу починатиметься з видовища Олександра Пономарьова біля плити – картина майже ексклюзивна. Особливо для тих, хто не знає, що співак полюбляє сам готувати різноманітні страви для своїх гостей. У співака та його гостей виходять винятково українські страви. "Я вмію і люблю готувати українські страви, - каже ведучий. – Та у нас в програмі навіть жаб'ячі лапки – це українська страва. Ми підносимо все таким чином, що будь-яка страва, хай де вона придумана, насправді існувала в Україні споконвіку. Той самий плов… Зрозуміло, що він так не називався і не мав такого вигляду, як узбецький або якийсь східний. То була рисова каша з м'ясом. Або, наприклад - жаби. Кажуть, що в одеській області жаб їли все життя, і ніхто не знав, що то французька страва".

Добрий стіл завжди передбачає гостей. Тому до ведучого програми щоразу навідується "зірка", гість програми – фігура, про яку всі знають, але далеко не все. Набагато більше тепер відомо журналісту Костянтину Грубичу, який цілеспрямовано відвідує ті села і міста, звідки родом гості "Смачної країни". Його візити мають не лише пізнавальний, але й гастрономічний характер. Під ретельним наглядом родичів знаменитості він самостійно готує всі інгредієнти для улюбленої їжі з "зіркового" дитинства – патрає птаха, викачує мед, ловить рибу – а потім намагається приготувати зі всього цього певну страву.

За словами режисера Андрія Дончика, головне завдання цього камерного шоу – довіряти кулінарній формі передачі, знайти в цьому інтерес. Як зауважив ідеолог проекту Олександр Роднянський, формат "Смаку" тут не підходить, адже в цьому випадку кухня – не привід поговорити про концерти, спектаклі та підготовку нових альбомів. Це - привід поговорити про їжу.
1+1

Реклама